esteettömyys ❤ ergonomia

FLEXSTEP COMPACT -HISSIPORRAS

FlexStep-hissiporras soveltuu kohteisiin, joissa korkeusero on maksimissaan 1250 mm.

Innovatiivinen ja tilankäytöltään tehokas FlexStep Compact -hissiporras on suunniteltu tasolta toiselle siirtymiseen ja se palvelee kaikkia tilassa liikkuvia henkilöitä. Teräsrunkoinen FlexStep on helppo sovittaa elegantisti ympäröivään arkkitehtuuriin vaihtoehtoisten askelma- ja kaidemateriaalien avulla. FlexStepissä yhdistyvät hissi ja portaat. Askelmat muuntuvat nostotasoksi napin painalluksella. Siirtyminen tasolta toiselle on helppoa ja turvallista!

FlexStep on varustettu nykyaikaisin turva- ja ohjausjärjestelmin. Vaaran uhatessa FlexStep pysähtyy välittömästi ja tekee hälytyksen. FlexStepin toiminta perustuu neljään lineaariseen nostimeen – edistyksellinen ohjausjärjestelmä takaa niiden samanaikaisen ja pehmeän liikkeen. Tuotteessa on myös erillinen infrapunaliiketunnistimin varustettu turvapiiri.

Portaat voidaan muuttaa nostotasoksi sekä ylä- että alatasolta. Nostoa ja laskua hallitaan nostotason painikkeella. FlexStep palautuu automaattisesti portaiksi, mikäli nostotasoa ei käytetä minuuttiin.

 

Tekniset tiedot & lisävarusteet

Laitteesta on tullut markkinoille uusi 400 kg maksimikuorman kestävä malli, jossa on pieniä mittamuutoksia aikaisempaan malliin verrattuna. Pyydämme tarkistamaan mitat tai ottamaan yhteyttä myyntiimme.

Nostotason vakiokoko on 1200 x 900 mm, mutta tasoa saa myös leveyksissä 700, 800, 900 ja 1000 mm. Vakiomalleissa on 3, 4, 5 tai 6 porrasta.

FlexStep asennetaan olemassa oleviin rakenteisiin. Yleensä entisten portaiden poisto on ainoa tarvittava muutos.

Lisävarusteena laitteeseen saa myös langattoman ohjausjärjestelmän ja tarvittavat rampit.

Virransyöttö 230 V (10 A)

Mittapiirrokset:

Linkki lataussivulle, josta löydät eri mallien mittapiirrokset (PDF-, DXF- ja DWG-tiedostot).


Esitteet & käyttöohjeet


Videot

 


Ohjeelliset hinnat

Katso voimassa oleva hinnasto 2019.

Lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. valittavat ovet ja niiden lukumäärä.


Kuvia


Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


EN-APUVÄLINEET
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
Vaihde: 019 469 312
Arkisin klo 8–16
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com

EN-Apuvälineet korkeimmassa luottoluokituksessa