esteettömyys ❤ ergonomia

Henna ja Henkka tässä terve!


Oletko sinäkin hoitotyön rautainen ammattilainen, joka tekee työtään antaumuksella, joskus jopa oman hyvinvoinnin kustannuksella?!

Haluamme tehdä työmme erinomaisesti ottamatta kuitenkaan turhia loukkaantumisen riskejä.

Hoitotyön ergonomia on kiinnostava juttu! Miksi rikkoa selkänsä työssä, kun saatavilla on apuvälineitä, joita käyttämällä voi huomattavasti pienentää työtapaturmien riskiä?!

Näiltä EN:n sivuilta löysimme paljon mielenkiintoisia apuvälineitä kuten Raizer-nostotuoli, Hi-Riser-hoitotaso ja Mobi-suihkuvaunut! Puhumattakaan siirrettävistä imukuppikahvoista!

Mutta muuallakin internetin ihmeellisessä maailmassa on paljon hyödyllistä tietoa... käy vaikka tutustumassa näihin sivustoihin:

 

Terveisin
hoitaja-Henkka & hoitaja-Henna

hoitaja-Henkka
Raizer-nostotuoli

RAIZER-NOSTOTUOLI

 

Lue lisääLähetä viesti


Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


EN-APUVÄLINEET
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
Vaihde: 019 469 312
Arkisin klo 8–16
www.en-apuvälineet.fi