esteettömyys ❤ ergonomia
Mobilex-kumikynnykset

MOBILEX-KUMIKYNNYKSET

Kynnyskiiloja mataliin korkoeroihin, ilman erityistä asennusta tai kiinnitystä. Kiila pysyy hyvin paikallaan kynnystä vasten ja sen pinta on liukumaton. Tarvittaessa kiiloja saa myös kiinnitysteipeillä varustettuna.

Kiilat soveltuvat myös esimerkiksi puhdistuspalvelualalle, jossa kumikiilaa on helppo kuljettaa siivousvaunussa mukana ja ottaa käyttöön tarvittaessa. Kynnyskiilan kantavuus on 300 kg!

Kynnysten vakiopituudet ovat 900 mm ja 1000 mm. Paksuudet 4 - 48 mm. Kumikynnystä on helppo lyhentää asennuskohteeseen sopivaksi. Kiilat eivät sisällä PVC:tä.

Esitteet & käyttöohjeet

PDF-esite

Linkki valmistajan kotisivuille


Ohjeelliset hinnat

Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


EN-APUVÄLINEET
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
Vaihde: 019 469 312
Arkisin klo 8–16
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com

EN-Apuvälineet korkeimmassa luottoluokituksessa